fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter

Konkurranse!

Vi er endelig tilbake med en ny facebook-konkurranse, hvor du har muligheten til å vinne en Nintendo Switch Lite-konsoll og et spill.

Les mer …

Luigi’s Mansion 3 får nytt innhold i 2020!

Les mer …

Spill som Link i Super Mario Maker 2!

En gratis oppdatering som inkluderer Link fra The Legend of Zelda-serien som en spillbar karakter, nye banedeler og en helt ny spillmodus er nå tilgjengelig!

Les mer …

En ny fighter er på vei!

Vil du vite mer om den neste DLC-karakteren til Super Smash Bros. Ultimate? Da bør du få med deg morgendagens Super Smash Bros. Ultimate-presentasjon!

Les mer …

Eksklusiv avsløring og gjeve priser under The Game Awards!

Les mer …

Nintendo Switch-pakke med Mario Kart 8 Deluxe lanseres i dag!

Det er på tide å starte motorene og plassere foten på gasspedalen, for i dag lanseres det en Nintendo Switch-pakke som inkluderer spillet Mario Kart 8 Deluxe! 

Les mer …

Få med deg nyhetene fra den seneste Pokémon Direct-sendingen!

I gårsdagens Pokémon Direct-sending ble det avslørt at Pokémon Sword og Pokémon Shield vil få to store utvidelser, samt at Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX kommer til Nintendo Switch i mars!

Les mer …

Julegavetips

Synes du at det er vanskelig å få oversikt over det store spillutvalget til Nintendo Switch? Her finner du en oversikt over de mest populære titlene!

Les mer …

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD lanseres 14. februar

Det unike rollespillet SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD fra LEVEL-5 kommer til Nintendo Switch 14. februar neste år.

Les mer …