fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter

Triks, taklinger og målfest i den nye traileren til Mario Strikers: Battle League Football!

Mario Strikers: Battle League Football lanseres til Nintendo Switch den 10. juni. Sporten Strike ligner på fotball, men uten kjedelige dommere eller regler! Spill i heseblesende fem-mot-fem-kamper, og vær forberedt på å gjøre det som skal til for å vinne!

Les mer …

Xenoblade Chronicles 3 lanseres den 29. juli 2022!

Xenoblade Chronicles 3 til Nintendo Switch kommer tidligere enn antatt! Originalt skulle spillet lanseres i september, men lanseringen er nå flyttet frem til juli 2022.

Les mer …

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass - WAVE 1 lanseres i dag!

I dag lanseres den aller første pakken med baner fra Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass. Åtte baner vil lanseres i hver pakke, og det vil totalt lanseres seks pakker innen slutten av 2023.

Les mer …

Ny Indie World Showcase onsdag 11. mai 2022!

Onsdag 11. mai 2022 braker det løs med en ny Indie World Showcase-sending

Les mer …

Ny trailer fra Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Opplev de spennende kampene som venter deg i Fire Emblem Warriors: Three Hopes, en helt ny historie i det fantastiske Fire Emblem-universet!

Les mer …

Ny trailer til Monster Hunter Rise: Sunbreak som lanseres den 30. juni!

Under gårsdagens Monster Hunter Digital Event viste Ryozo Tsujimoto frem en helt ny trailer til Monster Hunter Rise: Sunbreak, den massive utvidelsen til det kritikerroste spillet Monster Hunter Rise.

Les mer …

Splatoon 3 lanseres den 9. september!

Fredag den 9. september braker det løs når Splatoon 3 lanseres til Nintendo Switch! Den etterlengtede oppfølgeren tar oss over Splatsville og til ørkenområdene kjent som Splatlands. 

Les mer …

Nye Mario Kart 8 Deluxe turneringer - Seasonal Circuit Nordics

Start motoren og bli med på en rykende fersk onlineturnering i Mario Kart 8 Deluxe hvor du kan vinne kule Nintendo-premier!

Les mer …

Nå kan du laste ned en gratis demo av Kirby and the Forgotten Land!

Kirby and the Forgotten Land kommer til Nintendo Switch den 25. mars, og for alle som ønsker en liten smakebit, så finner du en gratis demo av spillet på Nintendo eShop allerede nå! Her kan du blant annet teste ut flere av Kirbys kopieringsegenskaper, samt den nye supermorsomme «Mouthful»-modusen!

Les mer …