fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • YO-KAI WATCH 2 kommer den 7. april

YO-KAI WATCH 2 kommer den 7. april

Nate og hans trofaste venner, Jibanyan og Whisper, vender tilbake når YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits og YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls kommer til Europa og lanseres til Nintendo 3DS-familien den 7. april. Det første YO-KAI WATCH-spillet, utviklet av LEVEL-5 Inc., har allerede vist seg å være en hit i Europa ved å selge raskere enn det gjorde i Japan, og har fanget fantasien til barn verden over. Europeiske spillere kan nå glede seg til denne etterlengtede oppfølgeren. Gjør deg klar til å reise gjennom tiden og utforske detaljrike miljøer, møte og bli venn med en rekke sære og ofte rampete Yo-kai samt oppdage opprinnelsen til den aller første Yo-kai Watch. Og for første gang kan spillere ta sin Yo-kai-favoritt online og kjempe mot andre i en rekke spillmoduser.

En natt, når Nate er i dyp søvn, kikker to slemme Yo-kai gjennom soveromsvinduet og stjeler alle minnene hans samt hans Yo-kai Watch. Den neste dagen kommer han over Mysterious Memory Store hvor han blir gjenforent med sin Yo-kai Watch, kort etterfulgt av hans artige Yo-kai-venner, Jibanyan og Whisper, som fans vil kjenne igjen fra den populære tv-serien. Spillere kan spille som enten Nate eller Katie og sette ut på en reise gjennom tiden mens de prøver å oppdage grunnen bak de seneste mysteriene og forstyrrelsene i hjembyen.

Yo-kai-verdenen fortsetter å vokse når nye videospill, leketøy og tv-serien fortsetter sin seiersgang gjennom Europa også i år. Så bli med Nate og Katie sammen med både kjente og nye Yo-kai for å løse mysterier når YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits og YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls lanseres til Nintendo 3DS-familien den 7. april i Europa.