fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy lanseres 6. oktober!

Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy lanseres 6. oktober!

Et helt nytt eventyr fylt med gåter, mysterier og humor introduserer Katrielle Layton, datteren til den berømte professoren, og hennes firbente følgesvenn, Sherl.

Å løse mysterier ligger i familien! I LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy er Professor Layton savnet og vi blir kjent med datteren Katrielle.

Inred efter behag
Du kan innrede Katrielles detektivbyrå.

Akkurat som tidligere spill i Layton-serien, er dette eventyret utviklet av LEVEL-5 Inc. Spillet markerer tiårsjubileet til den populære puslespillserien, som til sammen har solgt mer enn 8,7 millioner eksemplarer i Europa.

Dette spillet inneholder flere oppgaver enn noen av de andre spillene i serien så langt, og du vil dessuten kunne laste ned bonusspill hver dag i ett år, fra og med lanseringsdagen. Du kommer med andre ord til å få nok av utfordringer å bryne deg på med LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy.

Handlingen i spillet begynner med at Katrielle etablerer sitt eget detektivbyrå i Chancer Lane, fast bestemt på å bevise evnene sine og med håp om å finne flere ledetråder i jakten på sin savnede far. Til sin hjelp har hun en sykkel som tar henne rundt omkring i Londons gater, hvor hun løser uforklarlige saker som til slutt leder henne til oppdagelsen av en mystisk sammensvergelse kalt «The Millionaires’ Conspiracy». Helt alene er hun imidlertid ikke – en ung student ved navn Ernest Greeves slutter seg raskt til byrået som hennes assistent, og teamet vokser raskt til tre når Sherl, en snakkende hund, blir Katrielles første klient og etter hvert en trofast følgesvenn.

Takket være pekeskjermen til Nintendo 3DS- og Nintendo 2DS-konsollene, er det lett å spille LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy. Spillet passer både til Layton-veteraner og nykommere. Denne gangen får også motebevisste spillere muligheten til å innrede Katrielles byrå, samt kle henne opp i forskjellige antrekk som passer til de ulike sakene hun står foran.

Med flere puslespill enn noen gang tidligere, nye og fargerike karakterer, humoristiske dialoger og en ny, spennende historie, er det på tide å si hei til en ny heltinne og en ny epoke for Layton-serien. Vil Katrielle og vennene noen gang finne Professor Layton? Oppdag sannheten når LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy lanseres til Nintendo 3DS-familien den 6. oktober