fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Yoshi’s Crafted World og Kirby’s Extra Epic Yarn lanseres i mars!

Yoshi’s Crafted World og Kirby’s Extra Epic Yarn lanseres i mars!

Begge spillene byr på en håndlaget stil, populære Nintendo-karakterer og plattform-action som kan nytes av spillere i alle aldre.

Nye håndlagde Yoshi- og Kirby-spill lanseres i mars. Yoshi’s Crafted World, et helt nytt eventyr og det første spillet med Yoshi til Nintendo Switch, lanseres den 29. mars i år. Kirby’s Extra Epic Yarn lanseres til konsollene i Nintendo 3DS-familien den 8. mars.

I Yoshi’s Crafted World kan du innta rollen som Yoshi og utforske en stor verden laget av husholdningsartikler som bokser og papirkopper, reise gjennom fantasifulle baner for å løse oppgaver samt finne skjulte skatter. Baksiden av banene kan også utforskes, noe som vil gi deg et nytt perspektiv og en ny utfordring hvor du skal finne såkalte «Poochy-Pups» som gjemmer seg rundt omkring på banene. Du kan også invitere en venn med på moroa i modusen for to spillere.

I Kirby’s Extra Epic Yarn, en forbedret versjon av det populære Wii-spillet Kirby’s Epic Yarn, blir Kirby transportert til en verden laget av tøy og garn for å bekjempe fiender, finne hemmelige passasjer og forvandle seg til kraftige kjøretøy. Alle banene fra den originale Wii-versjonen er med, men denne versjonen byr også på nye evner, nye minispill med velkjente karakterer som King Dedede og Meta Knight, nye møbler som kan brukes til å innrede Kirbys hjem og en ny modus kalt «Devilish Mode» som tilfører ytterligere utfordringer til hver bane.

Noen av de nye evnene inkluderer et gigantisk garnnøste som kan brukes til å angripe fiender, et sverd som kan skjære gjennom hva som helst og en vind som kan brukes til å hoppe høyere og samle perler. Dette kreative, fargerike og bedårende spillet er også kompatibelt med amiibo-figurer fra Kirby-serien som vil gi deg nye hatter og evner. *

*amiibo-figurer selges separat. New Nintendo 3DS-, New Nintendo 3DS XL- og New Nintendo 2DS XL-eiere kan bruke amiibo-figurer sammen med konsollen, mens Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- og Nintendo 2DS-eiere må benytte seg av Nintendo 3DS NFC Reader/Writer-tilbehøret (selges separat) for å kunne bruke amiibo-figurer sammen med spillet.