fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Alliance Rogue er europamestere i Splatoon 2!

Alliance Rogue er europamestere i Splatoon 2!

Etter flere måneder med beinhard trening og konkurrering for å komme til den europeiske finalen i Splatoon 2 European Championship 2018-2019, møttes de tolv beste lagene for å kjempe om seieren i Paris!

Det ble en veldig spennende finale hvor Alliance Rouge møtte de regjerende, europeiske mesterne BackSquids. Etter en hard kamp tok imidlertid Alliance Rouge seieren og kan nå kalle seg europeiske mestere i Splatoon 2! I tillegg til ære og berømmelse vant de en utrolig fin pokal og eksklusive, gullfargede Nintendo Switch Pro-kontrollere med Splatoon 2-tema.

Om du ikke allerede har sett semifinalen og finalen, så kan du fortsatt se dem via Nintendo UK sin YouTube-kanal.

Alle lagene som kom til den europeiske finalen i Splatoon 2 hadde tidligere kvalifisert seg i lokale kvalifiseringsrunder online. I den første semifinalen i Paris slo tyske BackSquids spanske Polarized 3-0. I den andre semifinalen tapte franske Alliance Rouge den første duellen mot det nordiske laget Ämpäri Gang, men Alliance Rouge satte deretter inn et nytt gir og vant den neste duellen. Det var utrolig jevnt mellom Alliance Rouge og Ämpäri Gang, men det franske laget klarte til slutt å vinne semifinalen med 4-1. Gratulerer så mye til vinnerne, og ikke minst Ämpäri Gang, som kom på tredjeplass!

Vi håper at disse kampene på høyt nivå vil inspirere andre Splatoon 2-spillere til å delta i Splatoon 2 Community Cup #4 som starter søndag 24. mars. Besøk den dedikerte nettsiden for å rekruttere medlemmer, sette sammen lag og spille onlineturneringer!

Følg gjerne også vår nordiske Splatoon 2-konto for oppdateringer.