fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • 10 tips for deg som skal ut på et origami-eventyr i Paper Mario: The Origami King.

10 tips for deg som skal ut på et origami-eventyr i Paper Mario: The Origami King.

Paper Mario: The Origami King er nå ute til Nintendo Switch, og det er opp til deg å redde en helt ny og fargerik papirverden. Her finner du en rekke tips og triks som kan gjøre det litt lettere for deg å krølle til King Ollys onde planer.

Står du fast, spør Olivia om hjelp

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing OliviaHint UK image950w

Marios nye følgesvenn gjennom spillet er Olivia. Med humor og pågangsmot er hun mer enn villig til å hjelpe deg med å utforske denne nye og fargerike verdenen. Trykker du på X-knappen på kontrolleren kan du når som helst få hjelpsomme tips om hva du bør gjøre eller hvor du bør gå.

Se etter origami og redd Toads

Hvis du kommer over en origami-figur, så gi den et skikkelig slag med hammeren for å rette den ut. Oftest finner du en sammenbrettet Toad som setter veldig pris på å bli reddet! Toads gir deg oftest en belønning i form av gjenstander, mynter eller tips som takk for at du reddet dem.

Ikke hopp over... hoppet

Overrask brettede soldater og andre fiender ved å slå dem med hammeren eller hoppe på dem når du møter dem. Dette er en effektiv måte å utlevere litt ekstra skade før selve kampen starter.

Husk å utruste deg med nytt utstyr

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing Weapons UK image950w

Husk at du må selv utruste deg med nye sko og hammere for å kunne bruke disse i kampens hete. Utrustning gjøres gjennom «Weapons»-fanen i hovedmenyen. Disse våpnene vil bli ødelagt etter lengre tids bruk, så det kan lønne seg å ha noen flere i bakhånd. Men ikke vær redd om de går i stykker, du vil alltids ha hammeren og skoene du startet med.

Ikke glem å bruke gjenstander du har fått eller plukket opp

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing Accessories UK image950w

Om du har fått et papirkutt fra de brettede soldatene eller på andre måter mistet litt helse, så er det bare å bruke en sopp for å komme til hektene igjen. Husk at det også finnes mer offensive gjenstander du kan bruke, slik som en «Fire Flower» eller de beryktede «POW»-blokkene (som virkelig snur ting på hodet).

Andre hjelpemidler

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing Accessories UK image950w

Det finnes også en rekke hjelpemidler og diverse bonusgjenstander du kan ta på deg for å hjelpe deg gjennom spillet. Noen øker helsen din i kamper, mens andre skrur ned prisene på ting du vil kjøpe i butikkene. Etter du har skaffet noen av disse fasjonable gjenstandene, så husk å ta dem på gjennom «Accessories»-fanen i hovedmenyen. Det er en grense på hvor mange gjenstander du kan ha på deg til enhver tid, så velg nøye!

Tid er penger

Hvis du ikke helt klarer å stille opp fiendene slik du vil, så bruk mynter til å kjøpe deg mer tid. Ikke vær redd for å bruke mynter, du får alltids flere ved å utforske de forskjellige verdenene og vinne kamper.

En skikkelig heiagjeng

Hvis du sliter litt med å finne ut hvordan du skal få plassert fiendene før kamp, så hiv ut litt penger på arenaen. Heiagjengen vil komme ut på arenaen og hjelpe deg med å både stille opp fiendene så vel som å gi deg mer helse eller andre gjenstander.

Besøk Toad Town ofte

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing ToadTown UK image950w

Ettersom du redder flere Toads, ta turen til Toad Town for å se hvilke nye butikker og steder som har åpnet. Du kan også sjekke de nyeste oppdateringene fra Toad Town gjennom å sjekke notifikasjoner på «Info»-fanen i hovedmenyen. Det er alltid noe nytt og spennende som venter deg i Toad Town!

Sjekk ut «Battle Lab»

Ved å besøke «Battle Lab» i Toad Town kan du jobbe med timingen til angrepene dine. Du kan også gjenoppleve tidligere boss-kamper og få belønninger for å løse utfordringer. Ettersom eventyret utfolder seg vil du også få tilgang til nye hjelpemidler som kan gjøre kampene litt enklere.

Og der har du det, 10 tips for å hjelpe deg på veien mot å krølle til planene for King Olly.

For mer informasjon om spillet, sjekk ut vår dedikerte spillside til Paper Mario: The Origami King

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!